sidr-main

Gotong Royong Mega Bersepadu 2017

Dikemaskini pada CetakEmel

29 DIS 2017 - Penyertaan jps terengganu ke program gotong royong mega bersepadu peringkat negeri terengganu 2017 - perangi aedes habis-habisan Pasukan drpd Bpme Jps Terengganu dan JPS Daerah Kuala Terengganu diberi tanggungjawab untuk mewakili JPS Terengganu ke program ini.

Program anjuran bersama Kerajaan Negeri Terengganu dengan Jabatan Kesihatan Negeri telah diadakan di perkarangan Masjid Sultan Ismail, Chendering, Kuala Terengganu. Antara agensi-agensi lain yg terlibat adalah JKR, JPN, UNIZA, UMT, J3K, NGO dll...

10

Malam Jalinan Kasih Junjungan Budi

Dikemaskini pada CetakEmel

Malam Jalinan Kasih Junjungan Budi bagi meraikan Pegawai Yang Bersara dan Betukar telah diadakan pada 14 Januari 2018 anjuran Kelab Sukan Dan Kebajikan Ibu Pejabat (KSKIP) JPS Negeri Terengganu dengan Kerjasama MAKSAK JPS Negeri Terengganu.

Selamat bersara dan terima kasih diucapkan kepada Mantan Timbalan Pengarah (Pembangunan), Tn. Hj. Mohd Zulkifli bin Ahmad.

Turut diraikan Pegawai yang bertukar iaitu En. Fadzilah bin Mahmod, Tn. Hj. Md. Ariffin bin Ab. Wahab, En. Dzulkafli bin Hamzah, En. Izwan Fauzi bin Embong, Pn. Haryani binti Mustapa, Pn. Asma binti Said dan Pn. Maisarah binti Ab. Jalil. Terima kasih Tuan/Puan.

Penasihat serta Pengerusi Jawatankuasa KSKIP JPS Negeri Terengganu mengucapkan setinggi - tinggi penghargaan dan terima kasih kepada semua yang terlibat dalam menjayakan majlis ini.

WhatsApp Image 2018 01 15 at 8.56.09 AM