sidr-main

Lawatan bersama YAB Menteri Besar ke Pulau Redang

Dikemaskini pada CetakEmel

04 Jun 2017 - Lawatan Rasmi Y.A.B Menteri Besar Terengganu ke Pulau Redang.

Pasukan Jps Terengganu diketuai oleh PPSN, Ir. C Poobalan bagi membentangkan penyelesaian isu aduan sistem saliran yang bermasalah di kawasan pusat peranginan Pulau Redang kepada Y.A.B MB.

PPSN bersama Y.A.B MB serta rombongan sempat meluangkan masa untuk sama-sama melawat tapak sistem saliran yang bermasalah bagi melihat dengan lebih dekat isu ini.

JPST7987

PROGRAM BERSAMA PENGARAH JPS TERENGGANU 2017

Dikemaskini pada CetakEmel

Pengarah JPS Terengganu telah mengadakan perjumpaan bersama kakitangan JPS Terengganu pada 31 Mei 2017 bertempat di Dewan Konvensyen di wisma Darul iman, Kuala Terengganu.

Pada Majlis tersebut, Tuan Pengarah, Ir C. Poobalan berterima kasih kepada semua kakitangan JPS Terengganu atas komitmen yang telah diberikan bagi menjayakan sukan Tahunan JPS Malaysia yang telah di adakan di Kuala Terengganu. Selain itu Pengarah juga berharap kerjasama semua warga JPS dapat di eratkan lagi dan semangat ‘Team work’ perlu dikekalkan oleh semua warga JPS.

Dalam majlis tersebut, turut hadir Timbalan Pengarah ( Pembanguna ) Ir. Zulkifli Bin Ahmad dan Timbalan Pengarah 9 Khidmat Pengurisan ) Encik Hamidi bi Othman serta ketua-ketua Bahagian dan Semua Jurutera Daerah JPS Terengganu.

program bersama Pengarah 2017023