Soalan Lazim
Hubungi Kami
Maklumbalas
Peta Laman

LAWATAN KE TAPAK PROJEK PEMULIHARAAN DAN MENAIKTARAF SUNGAI CEPUH

Kadar pengguna: 5 / 5

bintang aktifbintang aktifbintang aktifbintang aktifbintang aktif
 
29 Mei 2023 - Lawatan ke tapak Projek Pemuliharaan dan Menaiktaraf Sungai Cepuh serta Kerja-kerja Berkaitan Di Mukim Telemong, Daerah Hulu Terengganu, Terengganu (Reka dan Bina).
Lawatan ini bertujuan meninjau kemajuan fizikal di tapak projek Selain untuk memastikan semua Kerja-kerja dilaksanakan dengan betul dan lancar.
Turut sama hadir Puan Ir. Marenawati Binti Abd. Malek, Pengarah Bahagian Pengurusan Lembangan Sungai ,JPS Malaysia, Encik Azizul Bin Ahmad Azli, Pengarah Bahagian Ukur Bahan dan Pengurusan Kontrak, JPS Malaysia, YBrs. Ir. Haji Hanizan Bin Deraman, Pengarah Jabatan Pengairan Dan Saliran Negeri Terengganu, Encik Mohd Kamaruzaini Bin Islmai, Timbalan Pengarah Pembangunan, Encik Azril Fitri Bin Zaabah, Bahagian Pembangunan 2, Encik Mohd Asri Bin Mohd, Penolong Pengarah Bahagian Ukur Bahan dan pengurusan Kontraktor dan Cik Nor Hamiza Binti Awang, Jurutera Daerah Hulu Terengganu.

Jabatan Pengairan dan Saliran Negeri Terengganu, Tingkat 6, Wisma Negeri, 20626 Kuala Terengganu


No. Tel  : 09 - 6220050 | 09-6233008
Email : jpstrg@terengganu.gov.my

Penafian:-Jabatan Pengairan dan Saliran Negeri Terengganu tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerosakan di atas penggunaan apa jua maklumat dalam laman web ini.

HITS PENGUNJUNG

Hari Ini 140

Minggu Ini 726

Bulan Ini 2566

Jumlah 45642

Pautan Luar

© Hakcipta Terpelihara 2024 . Laman Web Rasmi Jabatan Pengairan dan Saliran Negeri Terengganu