Soalan Lazim
Hubungi Kami
Maklumbalas
Peta Laman

KUNJUNGAN HORMAT YANG BERHORMAT DR AZMAN IBRAHIM, PENGERUSI JAWATANKUASA PERTANIAN, INDUSTRI ASAS TANI, KETERJAMINAN MAKANAN DAN KOMODITI NEGERI TERENGGANU

Bintang tidak aktifBintang tidak aktifBintang tidak aktifBintang tidak aktifBintang tidak aktif
 
22 Ogos 2023 - Kunjungan Hormat Yang Berhormat Dr Azman Ibrahim, Pengerusi Jawatankuasa Pertanian, Industri Asas Tani, Keterjaminan Makanan dan Komoditi Negeri Terengganu ke Ibu Pejabat Jabatan Pengairan Dan Saliran Negeri Terengganu.
Sesi kunjungan hormat ini turut membincangkan perkara-perkara berkaitan pembangunan saliran mesra alam serta saliran pertanian di sekitar Negeri Terengganu.
Turut hadir YBrs. Encik Mohd Kamaruzaini Bin Ismail, Timbalan Pengarah Pembangunan, Encik Khairul Azhan Bin Mohd Yusof, Timbalan Pengarah Khidmat Pengurusan, Encik Wahiddin Bin Mohd Amir, Ketua Penolong Pengarah Pembangunan 1, Encik Azril Fitri Bin Zaabah, Ketua Penolong Pengarah Pembangunan 2, Jurutera-Jurutera Daerah dan pegawai-pegawai JPS Terengganu.

Jabatan Pengairan dan Saliran Negeri Terengganu, Tingkat 6, Wisma Negeri, 20626 Kuala Terengganu


No. Tel  : 09 - 6220050 | 09-6233008
Email : jpstrg@terengganu.gov.my

Penafian:-Jabatan Pengairan dan Saliran Negeri Terengganu tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerosakan di atas penggunaan apa jua maklumat dalam laman web ini.

HITS PENGUNJUNG

Hari Ini 17

Minggu Ini 17

Bulan Ini 2610

Jumlah 45686

Pautan Luar

© Hakcipta Terpelihara 2024 . Laman Web Rasmi Jabatan Pengairan dan Saliran Negeri Terengganu