Soalan Lazim
Hubungi Kami
Maklumbalas
Peta Laman

LAWATAN KE TAPAK HAKISAN PANTAI DI RUSILA, MARANG

Bintang tidak aktifBintang tidak aktifBintang tidak aktifBintang tidak aktifBintang tidak aktif
 
10 Mei 2024 - Yang Berbahagia Dato' Azman bin Ibrahim, Ketua Pengarah Unit Penyelarasan Pelaksanaan, Jabatan Perdana Menteri (ICU JPM) telah mengadakan lawatan ke tapak hakisan pantai di Rusila, Marang yang di bawah Projek Pengawalan Hakisan Pantai Marang, pada pagi tadi.
Lawatan kerja ini bertujuan bagi meninjau dan memantau pelaksanaan projek serta berbincang berkenaan isu - isu yang timbul berkaitan pelaksanaan projek.
Turut sama YBrs. Tuan Haji Abdul Kahar bin Haji Abdul Latif, Pengarah Pejabat Pembangunan Negeri Terengganu YBrs. Azhar bin Abd Hamid, Timbalan Pengarah PPN Terengganu, YBrs. Ir. Haji Hanizan bin Deraman, Pengarah JPS Terengganu, YBrs. Encik Mohd Kamaruzaini bin Ismail, Timbalan Pengarah Pembangunan JPS Terengganu, YBrs. Encik Mohd. Sabri bin Sidek, Jurutera Projek UUnit Pelaksanaan Projek Persekutuan Terengganu UPPPT Encik Asraf bin Omar, Penolong Jurutera Projek, Pegawai-pegawai PPN Terengganu dan Pegawai-pegawai JPS Terengganu.

Jabatan Pengairan dan Saliran Negeri Terengganu, Tingkat 6, Wisma Negeri, 20626 Kuala Terengganu


No. Tel  : 09 - 6220050 | 09-6233008
Email : jpstrg@terengganu.gov.my

Penafian:-Jabatan Pengairan dan Saliran Negeri Terengganu tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerosakan di atas penggunaan apa jua maklumat dalam laman web ini.

HITS PENGUNJUNG

Hari Ini 142

Minggu Ini 728

Bulan Ini 2568

Jumlah 45644

Pautan Luar

© Hakcipta Terpelihara 2024 . Laman Web Rasmi Jabatan Pengairan dan Saliran Negeri Terengganu